Опис
Принципом роботи тендерайзера (розм'якшувача) є проколювання м'яса гострими лезами при натисканні його робочу рукоять. При такій обробці зовнішній вигляд шматка не змінюється, але при тепловій обробці м'ясо стає м'яким та соковитим.
Користуватися ним дуже просто: знімаєте захисну насадку для лез і встановлюєте її як ручку, розкладаєте м'ясо на дошці і рівномірно проколюєте його зверху тендерайзером.
При кожному натисканні на ручку пристрою леза проколюють шматок м'яса наскрізь (залежить від товщини м'яса та довжини лез). При обробці шматка м'яса тендерайзером крізь проколи соку втрачається значно менше, ніж при відбиванні м'яса молотком.
Прекрасно підходить для розм'якшення будь-якого виду м'яса: свинини, телятини, баранини, риби та інших продуктів.
Круглий тендерайзер із технологією голчастих лез дозволяє обробляти м'ясо та рибу без шуму та бризок, скорочує час маринування на 70% та час приготування в духовці чи грилі на 50%.
Характеристики:
- Матеріал корпусу: ABS пластик
- Матеріал леза: нержавіюча сталь
- Можна мити в посудомийній машині: Так
- Розмір: 11,5 Х 12,3 Х 4,0 см
- Круглий
- Кількість лез: 48 шт
Тендерайзер розм'якшувач. Колесо для відбивання м'яса Meat Tenderizer Червоний (5340)
- Модель: 456114784
- В наявності
-
127.00 грн
- Без ПДВ: 127.00 грн